Betalingsmogelijkheden

IDEAL
Alleen mogelijk bij betalingen boven € 15,00!
De snelste manier van betalen. De betaling is direct zichtbaar. Bij een iDEAL betaling word je automatisch naar het iDEAL betalingsscherm geleid waar je een keuze voor een bank maakt. De betaalgegevens staan al ingevuld. Bij iDEAL betaling zie je de naam Mollie in het iDEAL betaalvenster, en niet AstridZ. Dit is omdat AstridZ een iDEAL contract heeft met het bedrijf “Mollie”.

BANKOVERSCHRIJVING
Je maakt het bedrag zelf vooraf over via internet-bankieren of een overschrijving aan AstridZ te Duizel, IBANnummer NL89 KNAB 0254995977
De bijschrijving kan ik dezelde dag of 1 tot 2 werkdagen later zien (ING duurt 2 dagen) en verstuur de bestelling volgens de algemene voorwaarden binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling.

BETALEN BIJ AFHALEN
Als je in de buurt van Eindhoven woont kun je kiezen voor Betalen bij Afhalen. Hiermee bespaar je verzendkosten. Je krijgt na bestelling een bevestiging per email. Ik neem na de bestelling via email contact met je op om een afhaalmoment af te spreken. Als je de bestelling komt afhalen verzoek ik vriendelijk om zoveel mogelijk met gepast geld te betalen.

© 2010 - 2020 AstridZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel