Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN ASTRIDZ

1. Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van AstridZ, gevestigd te Duizel en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 17206651. Op alle artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

2. Wanneer je bij AstridZ artikelen bestelt, verklaar je je akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden.

3. Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn in Euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Voordat de bestelling wordt bevestigd door de klant is de volledige prijs (inclusief verzendkosten) bekend. Prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

4.Orderbevestiging
De orderbevestiging is geen betalingsbewijs, maar uitsluitend een mededeling dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en wij de bestelling hebben ontvangen.

5. Betaling
Betaling van een online bestelling verloopt door middel van: overboeking vooraf, iDEAL of contant betalen bij afhalen.
Artikelen die via een overboeking worden betaald, worden 5 dagen gereserveerd. Indien na 5 dagen de betaling niet is ontvangen vervalt de bestelling.
Voor internationale betalingen kan gebruik worden gemaakt van een lokale overboeking. Gebruik hiervoor de volgende codes: IBAN: NL89KNAB0254995977 en BIC: KNABNL2H. Extra bankkosten voor buitenlandse transacties zijn voor rekening van de koper.
AstridZ start pas met het ontwerp en maken van een op maat gemaakt product als de betaling van de koper binnen is.

6. Verzending & Levering
AstridZ streeft ernaar een bestelling van sieraden binnen 4 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden naar het opgegeven adres. Overschrijding van deze 4 werkdagen- verzendtermijn geeft geen recht op annulering. Voor bestellingen van op maat gemaakte producten kan een langere leveringstermijn gelden.
De uiterlijke leveringstermijn bedraagt 30 dagen. Overschrijding van de -30 dagen leveringstermijn- geeft recht op annulering van de bestelling. Een overschrijding van de leveringstermijn wordt direct medegedeeld.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen maximaal € 6,75 per bestelling voor bezorging binnen Nederland. Voor E.U. landen rekenen wij een tarief van maximaal € 9,25 per bestelling.
Voor de verzending maakt AstridZ gebruik van de diensten van Post.nl AstridZ kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door Post.nl.

7. Ruilen & Retourneren
AstridZ doet er alles aan om een goed product te leveren. Mocht de bestelling toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan dient men dit binnen 48 uur na ontvangst te melden via e-mail: info@AstridZ.nl.
Tevens dient men binnen 7 dagen na ontvangst het betreffende artikel retour te zenden.
Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen.
Sieraden kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geruild worden.
Portokosten en verzendrisico van een retourzending komen voor rekening van de koper.
Een onvoldoende gefrankeerde retourzending wordt niet geaccepteerd.
Het geretourneerde artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking door mij te worden ontvangen.
In geval van retourneren heeft de koper de mogelijkheid het volledige aankoopbedrag gerestitueerd te krijgen. Terugbetaling geschiedt binnen 30 dagen.
Afgeprijsde artikelen en de spray van Yucee/Marc Inbane kunnen niet worden geretourneerd.

8. Reclameren & Aansprakelijkheid
AstridZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de verkochte producten. De producten bevatte kleine onderdelen die niet geschikt zijn voor kleine kinderen. Gebruik daarom alle producten onder toezicht.
AstridZ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook. die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.
AstridZ stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerde gebruik van geleverde goederen.
AstridZ is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van een bestelling.

9. Garantie & Service
In geval van een geschil of een klacht zal AstridZ deze binnen een termijn van 6 maanden na aankoop van het artikel in behandeling nemen en in alle redelijkheid trachten te komen tot een oplossing, in de zin van reparatie of vervanging. Is dit niet mogelijk dan wordt er overgegaan tot restitutie van het aankoopbedrag.
In geval van een klacht kan de koper binnen een termijn van 6 maanden na aankoop met zijn klacht terecht bij: AstridZ, telefoon 06-40355570. AstridZ streeft ernaar om de klacht binnen 30 dagen af te handelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt de koper op de hoogte gesteld van de vertragingsduur. Deze regeling geldt onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent.

10. Privacy
AstridZ geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden. Alle persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van de verwerking, bezorging van de bestelling en de administratie.

11. Model- prijs- en kleurafwijkingen
AstridZ behoudt het recht voor op prijsafwijkingen en kleine model- en kleurafwijkingen. Deze afwijkingen zijn inherent aan de werkwijze en kunnen niet altijd voorkomen worden. Bij grote afwijkingen in model, kleur en prijs zal ik u vooraf inlichten. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst kosteloos te ontbinden. Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met bovenstaande algemene voorwaarden.
Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

12. Copyright & Auteursrecht
AstridZ is de merkhouder en kan optreden tegen anderen die zonder toestemming gebruik maken van haar merk en haar producten die in eigen beheer zijn gecreëerd zijn, of van een met haar merk \"overeenstemmend teken\". In artikel 2.20 van het Benelux Verdrag inzake Intellectuele Eigendom staan de verschillende inbreukgronden.
De volledige inhoud van deze website (www.AstridZ.nl) is auteursrechtelijk beschermd. Dit omvat alle (maar is niet beperkt tot) tekst, afbeelding, foto`s, en producten die zij in eigen beheer gecreëerd heeft.
Al het materiaal dat kan worden opgevraagd via deze website mag alleen worden gebruikt om meer informatie over AstridZ en haar diensten te vergaren. Niets van het materiaal dat kan worden verkregen via deze website mag gebruikt, gekopieerd, nagemaakt, aangepast, gewijzigd, geprint, geprojecteerd of bekeken worden op een andere manier dan voorafgaande is beschreven zonder expliciete toestemming.
Auteursrecht ontstaat automatisch door de \"creatieve daad\" en is van kracht tot 70 jaar na het overlijden van de maker. Er is geen formele eis, zoals registratie, depot, aanvraag of zelfs het plaatsen van een copyrightteken nodig om aanspraak te kunnen maken op de bescherming. In het bijzonder geldt dat een werk niet af hoeft te zijn voor het beschermd is: elke kladversie is ook al beschermd, zolang er dus maar de creatieve hand van de maker in te herkennen is.
Alle overtredingen zullen worden vervolgd en indien noodzakelijk zal er aangifte gedaan worden.

Duizel, juni 2019(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2020 AstridZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel